Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook

Over SVH

Zwemsportvereniging SVH is de waterpolo vereniging van Rotterdam. Sinds 1926 is de vereniging actief in de Nederlandse waterpolo competities. SVH biedt haar leden een goede combinatie van plezier en sporten op hoog niveau. Ben jij geinteresseerd in waterpolo bij SVH, stuur ons gerust een email ( > secretaris@svh-waterpolo.nl)

SVH heeft momenteel 19 teams. Er zijn 6 heren teams, twee dames teams, en maar liefst 10 jeugdteams. SVH heeft veel jonge enthousiaste vrijwilligers die hard werken om verder te groeien. Heren 1 debuteert dit seizoen in de Eredivisie en Heren 2 in de reserve 1e klasse. Dames 1 speelt is ook gepromoveerd en speelt nu in de eerste klasse van het district. Met veel focus op de jeugd hoopt SVH de komende jaren te blijven groeien.

SVH biedt een leuke combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor groot en klein. Waterpolo en plezier staan centraal! Kom snel een keertje kijken bij een training of neem contact met ons op!

Ons thuisbad is de Wilgering te Rotterdam (Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam)

Verder wordt er nog getraind in het Groenoordbad (Pr. Beatrixlaan 2, 3121 JN Schiedam) en het Alexanderbad (Bramanteplein 2, 3066 BH Rotterdam)