Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook

Het Clubhuis

Welkom!

Sportieve prestaties staan bij SVH zeer hoog in het vaandel. Daarnaast is gezelligheid ook erg belangrijk. Misschien is dat wel een van de redenen dat de sportieve successen in zulke grote mate behaald worden ieder jaar...?

Sinds jaar en dag is er de mogelijkheid voor leden en aanhang om in een gezellige sfeer te genieten van een hapje en drankje in ons pittoreske clubhuis "In Den Otter". Vaak op de donderdagavonden, waar ook de volleyballers bestaande uit oud leden en ereleden een drankje komen halen na de figuurlijke hoogtepunten op het volleybalterrein. Gedurende deze avonden worden ook vele idee├źn en plannen omtrent de vereniging besproken. Deze lopen uiteen van een nieuwe glijbaan in 'T Zwarte Plasje, teamuitjes van Duinrell tot aan Moskou, boterletters bakken en natuurlijk nieuwe feestjes!

Daarnaast is er 2 keer per jaar de AWPB (apres waterpolo borrel). Dit is een soort The Dansant, maar dan in SVH stijl. Dit is vaak wanneer heren 1 en dames 1 op dezelfde dag thuis spelen. Na onze sterren te hebben aangemoedigd is er een heerlijk en voedzaam avondmaal te verkrijgen voor een leuk prijsje in het clubhuis. Vaak gaan deze avonden door tot in de vroege uurtjes. Mis ook de nieuwjaarsduik niet! Sinds een aantal jaren wordt dit evenement met groot succes georganiseerd samen het 'T Zwarte Plasje. Fanatiekelingen kunnen te water gaan, maar iedereen die dit ietwat te koud vindt is ook van harte welkom. Samen met de buurt, leden, aanhang en vrienden proosten wij dan op het nieuwe jaar!

Elke maand hebben wij een ander speciaalbiertje op de kaart staan. Erg leuk voor bierliefhebbers om verschillende bieren te proberen. Samen met onze zeer gewaardeerd adviseur Dhr. Pietermaat, zoeken wij de meest lekkere en bijzondere biertjes uit.

Wij hopen u dit jaar weer te mogen verwelkomen in ons altijd gezellige clubhuis. Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groet,

De Barcommissie (Barci)

Clubavond

De vaste clubavond is de donderdagavond, dan gaan wij open rond 20:30u, de eindtijd staat niet vast en het komt regelmatig voor dat we doorgaan tot de vroege uurtjes (eigenlijk altijd). Naast de donderdagavond zijn wij soms ook op zaterdagavond open. Dit ligt er geheel aan wanneer alle senioren teams moeten spelen en dit wordt dan van te voren aangekondigd op de website en Facebook-pagina.

U bent van harte uitgenodigd om eens gezellig een drankje bij ons te komen doen.

Adres:

Oude Raadhuislaan 154
3054 NT Rotterdam